Search Engine Optimization (SEO)

Search engine optimization (SEO) is the process of affecting the online visibility of a website or a web page in a web search engine's unpaid results—often referred to as "natural", "organic", or "earned" results.

SEO & Marketing Agency NetBitLab Reference

Satisfied clients are our best recommendation

update: 31.07.2018.

SEO

What is the Search Engine Optimization (SEO)?

Search engine optimization (SEO) is the process of affecting the online visibility of a website or a web page in a web search engine's unpaid results—often referred to as "natural", "organic", or "earned" results.

Optimizacija sajta

Iza nas je veliki broj uspešno završenih SEO opzimizacija sajtova. Posle dugo godina rada i na osnovu višegodišnjeg iskustva, možemo da tvrdimo da gotovo svaki sajt možemo da unapredimo. 9 od 10 optimizacija je uspešno završeno. 90% uspeha u ovom poslu je jako dobar rezultat. Unapred garancije ne dajemo, već samo procenu za uspeh, ali na ceo projekat klijentima izdajemo i garanciju.

Garancija

Jedini vid garancije u ovom poslu je naplata po završenoj optimizaciji. Unapred nešto garantovati u ovom poslu je krajnje neozbiljno i nema validnih osnova za tako nešto. Jedni smo od retkih u ovom poslu koji na optimizaciju dajemo garanciju, tako što klijent plati samo ako dođe do željenih rezultata. Na Vama je samo da uz našu pomoć odaberete ključne reči i da imate malo strpljenja i poverenja.

On-page SEO optimizacija

On page optimizacija je prvi proces u optimizaciji sajta. Pravilan balans teksta i ključnih reči, originalan sadržaj samo su preduslov za dobru poziciju. Osim toga treba poraditi na optimizaciji slika i ostalih media na sajtu, brzini učitavanja sajta itd. Veoma korisno za sajtove koji imaju veoma veliki broj ključnih reči kao npr online prodavnice.

Izara web sajta za vinariju Šapat
Izrada hotelskog web sajta sa bookiranjem
Izrada online shopa (Online prodavnice) za vinariju
Izara web sajta hotel sa bookiranjem
Adwords kampanja za airport transfer i limo service
Optimizacija sajta alu i aluminijumska stolarija

Our services & portfolio

  • SEO - SEO
  • Web development
  • Create online shop
  • Social networking
  • Web application development
  • Internet marketing

Tim sa dugogodišnjim iskustvom iz oblasti SEO optimizacije sajtova, svih vidova internet marketinga, kao i izradu i odžavanje web sajtova i web aplikacija. Pored toga bavimo se i vođenjem društvenih mreža za potrebe klijenta. Za posebne potrebe razvijaju se zahtevne web aplikacije koje se oslanjaju na baze podatake napravljenu u skladu sa potrebama klijenta.

Our clients

Companies that trust us
Atma d.o.o.
DUAL aluminium systems d.o.o.
Advokatska kancelarija Timotijević
Fortas d.o.o. Ekskluzivni zastupnik i distributer Doppelherz
Atelje vina Šapat
Hotel Townhouse 27
Hotel Gerson Marne, Nemačka
Low-cost.rs

The first on google is our imperative