Optimizacija sajta - SEO | WEB hosting

WEB hosting

Najkvalitetniji web hosting - SSD

Za naše klijente smo omogućili veoma brze hosting servere koji su na ultra brzim SSD hard diskovima.

Sistem ključ u ruke

Bilo koju uslugu da odaberete nudimo mogućnost ključ u ruke. Od kreiranja i pravljenja web sajta ili aplikacije, do zakupa domena, podešavanje mail adresa i slično, obezbeđujemo i SSD web hosting za Vaš sajt ili aplikaciju. U zavisnosti od samog sajta ponudićemo Vam najbolje rešenje za Vaš web nastup.

SSD web hosting

SSD je skraćenica od solid-state drive, što bi u prevodu bilo poluprovodnički disk. Najveća prednost se ogleda u samoj brzini. Ovi diskovi nemaju mehaničke delove i najviše zbog toga neuporedivo su brži od klasičnih mehaničkih hard diskova.

Zašto je brzina web hostinga važna

Nekada su sajtovi bili daleko skromniji nego danas. Prosečna veličina neke strane je bila u par KB. Danas web sajtovi i aplikacije su daleko moćnije i sadrže daleko više materijala u sebi. Gotovo da svi sajtovi poseduju i neke externe javascript biblioteke, css biblioteke, kombinaciju više njih i slično tako da su sada prosečne stranice teže i od 1MB. Ukoliko je sajt solidno posećen jasno je čemu služi brzina. Stranica će brže da se otvara, korisnici ce biti zadovoljniji, a isto tako i google. Google je u svoj algoritam ubacio i momenat oko same brzine sajta, tako da je ovo dosta bitan parametar i tokom optimizacije sajta. Sajtovi koji se učitavaju po 10sekundi i više imaju daleko lošiju ocenu od sajta koji se učita za par sekundi.

SSD web hosting, web server, VPS server

Vrste web hostinga

Nudimo Vam nekoliko vrsta web hostinga

U ponudi imamo nekoliko vrsta web hostinga

  • Shared web hosting SSD
  • VPS web hosting SSD
  • Dedicated SSD server
  • Cloud Hosting

U zavisnosti od Vaših potreba, ponudićemo Vam najbolje rešenje.

Prvi na google.rs je naš imperativ